Original ticket: Inkluderer ikke hotelværelse.
Smart ticket: Inkluderer komfortabelt & centralt hotel for alle dagene.
Premium ticket: Inkluderer luksuriøst hotel for alle dagene.

Alle events er valgfrie, men vi opfordre folk til at møde op til de ugens events på de angivne tidspunkter for at sikre at komme med gruppen ind. Der vil blive udleveret et udførligt program for ugen når I ankommer på hotellet samt pr. Mail.

Da vi ikke er et rejseselskab, kan vi ikke hjælpe med rejseforsikring. Men vi opfordre alle til at have en dækkende rejseforsikring under rejsen. Husk at den i de fleste tilfælde ikke dækker ekstremsport/vandsportsaktiviteter. Så hvis man er til den slags, så husk en udvidet udgave af rejseforsikringen.

Al transport rundt til ugens events foregår for egen regning og er ikke inkluderet. Uber & taxier fåes på alle gadehjørner.
Lufthavnstransfer kan tilkøbes.

Fly er ikke inkluderet.
Vi afskriver os ansvaret for flyforsinkelser/flyaflysninger.

Vi kan desværre ikke refundere billetter ved fortrydelse.
Har du spørgsmål eller ændringer til din booking kan du skrive på: info@themarbellaweek.com

Vi afskriver os ansvar for gæstens eventuelle afvisninger på natklubber, beachclubs eller restauranter på baggrund af fuldskab eller dresscode. Shorts og t-shirt er på flere af vores venues desværre No-go. Dress to impress this week.

Det er vigtigt at medbringe billede-ID for at kunne komme ind på natklubber og Beachclubs.

Ved leje af bil er en alm. dækkende skadesforsikring inkluderet det er dog vigtigt at aflevere bilen i samme stand som man modtog den i, da det ellers kan resultere i tab af depositum som opkræves i forbindelse med billejen.

Gæster som køber All-in ticket bliver tildelt en villa med plads til en gruppe på 5 personer. Villaen har samme pris uanset antal gæster som indkvarteres. Dog maksimum 5 gæster. Samme antal som den tildelte Porsche har kapacitet til. Rengøring efter ugen står vi for. Husk dog at aflever villaen i samme stand som man modtog den i. Desuden har man inkluderet et fuldt køleskab som skal dække morgenmad for ugen. Dvs. Frugt, müsli, juice, brød, æg og etc.

Vi har hver aften udvalgt en stilfuldt restaurant til middag hvor der spises lækre retter og opvarmes til aftenens bytur. Første aften er velkomstmiddag og er inkluderet i alle event-tickets. Resten af ugens dage er ikke inkluderet i ‘Original Ticket’, ‘Smart Ticket’ & ‘Premium Ticket’. Disse middage kan dog tilkøbes under afsnittet ‘Tilkøb’ ved check out i bookingen. Vi opfordrer alle til at deltage i disse dining-events, da det er en stor del det at opleve det fulde Marbella-experience.